Adele ölümcül hastalıkla pençeleşen minik hayranına koştu

Turnesinin Avrupa ayağının henüz başında olan Adele, hasta bir minik hayranının hayallerini gerçekleştirmeye zaman ayırdı.

İngiliz pop yıldızı Kuzey İrlanda’nın Belfast kentinde yaşayan 12 yaşındaki Rebecca Gibney’i ziyaret etti. Gözleri görmeyen küçük kız aynı zamanda beyin felci ve epilepsiyle pençeleşiyor. Annesinin anlattığına göre Rebecca, sabahtan akşama kadar Adele dinliyor.

Anne Tracy, Adele’in evlerine uğrayabilmesi için geçtiğimiz yıl internette bir kampanya başlatmıştı. Adele’in ziyareti üzerine “İnanamıyorum, çok sevinçliyim” diyen Tracy, “Kızım çok sevdiği biriyle tanışma fırsatı buldu ve bu hayatımın sonuna kadar taşıyacağım bir anı olacak. Adele onun saçıyla oynadı, elini tuttu ve ona Frozen’la ilgili her şeyi sordu. O gerçekten çok tatlı biri” sözleriyle bu ziyaretin kızı ve kendisi için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

adele1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.