Adele müzik hayatına 5 yıl ara verecek

İngiliz sanatçı Adele, The Sun gazetesinin iddialarına göre müzik hayatına 5 yıl ara verecek.

The Sun gazetesinin iddialarına göre ünlü şarkıcı, erkek arkadaşı Simon Konecki ve üç yaşındaki oğlu Angelo ile daha fazla vakit geçirebilmek için bu kararı aldı.

İngiliz gazetesine konuşan bir kaynak “Adele, en yakın arkadaşlarına, bir dahaki albümünü çıkarana kadar, beş yıl süreyle sahneden uzak kalacağını söyledi” diyerek, ünlü sanatçının müziğe ara vereceğini iddia etti. “Anneliğe alışmaya çalışıyor, Angelo’nun büyümesini izlemek istiyor. Sevenleri için çok zor olacak” ifadelerini kullandı.

Adele’in son turnesi geçen ay sonlanmıştı. Avrupa ve Kuzey Amerika’yı kapsayan 105 konserlik dünya turunda şarkıcı son albümü 25’i tanıtmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.