Adele, alışveriş yaparken kredi kartı limitine takıldı

İngiltere’nin gelmiş geçmiş en zengin kadın şarkıcısı Adele, alışveriş yaparken kredi kartı limitine takıldı. Forbes verilerine göre; zenginler listesinin kadınlar kategorisinde, 85 milyon sterlinlik (yaklaşık 350 milyon TL) serveti ile İngiltere’nin gelmiş geçmiş en zengin kadın şarkıcısı ünvanının da sahibi olan Adele, alışveriş yaparken kredi kartı limitine takıldı.

Müzik tarihinin en değerli kadın sanatçısı ünvanına da sahip olan Adele, yaşadıklarını The Mirror’a anlattı.

Dünya turu kapsamında gittiği ABD’nin San Jose kentinde utan verici bir olay yaşadığını belirten Adele, alışveriş için gittiği mağazada, kredi kartının yetersiz bakiye uyarısı verdiğini ve utanç içinde mağazayı terk etmek zorunda kaldığını söyledi.

‘Beni tanımadılar’
Adele, “O gün benim için oldukça utandırıcıydı. Kimse Adele olduğumu anlamadı, tek tesellim bu oldu” dedi.

400 milyon liralık anlaşma
2016 Billboard Müzik Ödülleri’nde en iyi sanatçı ödülünü kazanan Adele, kısa süre önce Sony Music’le yaptığı 90 milyon sterlin (yaklaşık 400 milyon lira) değerindeki anlaşmayla gündemdeydi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.