Acun Ilıcalı’nın Yunanistan’dan sonraki hedefi İngiltere ve Almanya

‘O Ses Yunanistan’ isimli yarışma programıyla ilk yurtdışı projesini hayata geçiren başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, bundaki sonraki hedefinin İngiltere ve Almanya olduğunu söyledi.

Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ‘O Ses Yunanistan’, Skai TV’de izleyiciyle buluştu. O Ses yarışmanın Türkiye’de büyük ses getirmesinin ardından Yunanistan haklarını da satın alan başarılı sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, yayın öncesi jüri üyeleriyle bir araya geldi. İlk yurtdışı projesi olması nedeniyle büyük bir heyecan yaşayan Acun Ilıcalı, jüri üyeleri Elena Paparizu, Sakis Ruvas, Kostis Maraveyas ve Panos Mouzourakis ile kameralara poz verdi. Burada da iddiasını ortaya koyan Acun Ilıcalı, “Yunanlıları ekran başına kilitleyen bir Türk olmak istiyorum” dedi. TV8 patronu Acun Ilıcalı ile gerçekleştirdiğimiz sohbetten başlıklar:

SIRADA 4 PROJE VAR

İki komşu ülke arasında son 15 yılda ciddi ilerlemelerin olduğunu dikkat çeken Ilıcalı, “Bu saatten sonra bizim gerilim yaşamamız kadar anlamsız bir şey olamaz. Zaten o dönem de geçti. İlk planda benim başarmak istediğim Skai TV’yi birinciliğe taşımak… Bunun için önce ‘O Ses Yunanistan’la başladık sonra Survivor Yunanistan’ı yapacağız. Sonra dört projemiz daha var” diye konuştu.

HEDEF İNGİLTERE VE ALMANYA

“Bir yerden sonra rahat duramayan bir tipim” diyerek hedefleri arasında başka ülkeler olduğuna değinen Ilıcalı, “Asıl amacım buradan İngiltere ve Almanya gibi ülkelere gitmek. Yaptığımız programların sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da seyredileceğini düşünüyorum. Nasıl ki Türk dizileri hayal edemeyeceğimiz ülkelerde seyredilmeye başlandıysa bizim prodüksiyonlarımızın da bu başarıya ulaşmasını istiyorum” sözlerini aktardı.

EKRAN ÖNÜ HIRSIM YOK

‘O Ses Yunanistan’ programında moderatör olarak yer almadığının altını çizen başarılı yapımcı, “Buradaki olayın benim sunucusal ya da moderatör olarak performansım değil, prodüksiyondaki başarımızı göstermeye çalışıyoruz. Biz Acun Medya olarak buradayız ve bunu yapmak istiyoruz. Yoksa benim yurtdışında ‘Ekran önünde olayım’ diye bir hırsım ve arzum olmadı” ifadesini kullandı.

KERİMCAN YOK, HAVUÇ VAR

Acun Ilıcalı, Survivor’ın kadrosu hakkında ser verip sır vermezken sosyal fenomen Kerimcan Durmaz’la Survivor için anlaşmadıklarını dile getirdi. Bugüne kadar yapılan görüşmelerde ‘Çocuklar Duymasın’ın Havuç’u Furkan Kızılay’ın kesinleştiğini belirtti.

DOMİNİK’TE İKİ ÜLKE YARIŞACAK

Bu yıl Dominik’te hem Yunanistan hem Türkiye için Survivor yarışmasını çekeceklerinden bahseden Ilıcalı, “İki ülkeyi çekeceğiz. Öğlene kadar bir ülkenin öğleden sonra öbür ülkenin oyunlarını çekeceğiz. İşimiz çarpı iki olacak” şeklinde konuştu.

HADİSE GİBİ ENERJİSİ YÜKSEK

Acun Ilıcalı, ‘O Ses Yunanistan’ jüri üyesi 2005 Eurovision birincisi Elene Paparizu ile Hadise’nin benzeşen yönlerinden söz etti. Hadise’nin de bir dönem Eurovision Şarkı Yarışması’na katıldığından bahseden Ilıcalı, “Eurovision’da Hadise hak ettiği şampiyonluğu alamamıştı. Elene, Eurovision şampiyonu. Onun dışında ikisinin enerjileri de yüksek” dedi.

BİR SONRAKİ ADIM KANAL AÇMAK

Yunanistan’da kanal kurma gibi planının da olduğunu ancak geçtiğimiz günlerde lisans ihalesinin iptal olduğunu belirten yapımcı “Lisans ihalesi oldu sonra ihale iptal oldu. O işteki karışıklıktan sonra kanalsal bir hamlem de olabilir. Bir sonraki adımda kanal alabiliriz bununla ilgili spesifik bir karar yok” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.