Acun Ilıcalı’nın yeni sezonda sürpriz projesinin detayları ortaya çıktı

Yapımcı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanalın yeni sezonda ekrana gelecek sürpriz projesinin detayları ortaya çıktı. Ekim ayından itibaren birbirleriyle boks yapacak ünlüler belli oldu.

‘O Ses Türkiye’, ‘Survivor’ ve ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ gibi reyting oranı yüksek projelere imza atan Acun Ilıcalı, yeni sezonda sürpriz bir programı daha izleyiciyle buluşturacak.

Ünlü isimlerin birbirleriyle boks maçı yapacağı Yarışma, ekim ayında TV8 kanalında ekrana gelecek.

Sürpriz yarışmada, 14 ünlü isim ringe çıkacak. Şu ana kadar netleşen yarışmacılar ise Fulya Keskin, Sahra Işık, ‘Çılgın’ lakaplı Sedat Kapurtu, Asena, Doğuş ve Berna Canbeldek.

Geçtiğimiz yıllarda Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucusu olduğu ‘Survivor’da mücadele eden isimler, hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.