Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evleniyor mu?

Acun Ilıcalı eşinden ayrıldıktan sonra sevgilisi Şeyma Subaşı ile görüntülenmekten kaçınmıyor. Birlikte romantik bir yemek yiyen ikilinin evleneceği konuşuluyor.

Acun Ilıcalı 19 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’dan boşandıktan sonra sevgilisi Şeyma Subaşı’yla görüntü vermekten kaçınmıyor. Birkaç haftadır birlikte tatil yapan ikili İstanbul’a döndü ve romantik bir yemek yedi. Bu romantik yemeğin ardından Subaşı’nın paylaşımı kafaları karıştırdı.

ANLAYAN ANLADI!

seyma

Tatilden dönen Ilıcalı ve sevgilisi Subaşı, İstinye Park bir Restorant’ta baş başa romantik bir akşam yemeği yedi. Mekan çıkışı görüntülenen ikilinin artık rahatladığı göründü. Romantik yemeğin ardından Instagram’ın hikaye bölümündeki ‘anlık’ kısımdan bir fotoğraf paylaştı ve üzerine ‘anlayan anladı’ notunu düştü. Romantik yemeğin ardından gelen bu paylaşım ‘evleniyorlar mı’ sorusunu akıllara getirdi.

gazetemag.com-acun seyma

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.