Acun Ilıcalı, Justin Bieber ile Türk televizyon tarihinin en büyük ratingini almak istiyor

Tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim all Star da Acun Ilıcalı bomba hamle. TV8 reytingleri her geçen gün yükseğe çeken Acun Ilıcalı Justin Bieber ile Türk televizyon tarihinin en büyük ratingini almak istiyor.

Tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim all Star’da Acun Ilıcalı bomba hamle. TV8 reytingleri her geçen gün yükseğe çeken Acun Ilıcalı Justin Bieber ile Türk televizyon tarihinin en büyük rating almak istiyor. TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim stilim Justin Bieber sürprizi. Acun Ilıcalı büyük finalde Justin Bieber getireceği iddia edildi. Programda finale kalacak isimlerinde netleştikden sonra varsayılan programda Justin Bieber gelecek mi? İşte büyük merakla sorulan soruların cevabı. Justin Bieber Aralık ayında Türkiye’de gelecek olup konser vermesi işleri kolaylaştıracak. İşte Benim Stilim önden çekildiği için Aralık ayında çekecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.