“Acı Tatlı Ekşi” filminin afiş ve fragmanı görücüye çıktı

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un, oyuncu kadrosunda Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, Rahmi Dilligil, Ferda Işıl ve Somer Karvan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı “Acı Tatlı Ekşi” filminin afiş ve fragmanı görücüye çıktı.

BKM’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı afiş ve fragman dakikalar içinde beğeni yağmuruna tutuldu.

blank

BU FİLM SİZİ ÇOK ŞAŞIRTACAK

Yılın aşk filmi “Acı Tatlı Ekşi” romantizm ile kurgulanmış bir aşk filmi olmasının yanı sıra sürprizlerle dolu acıklı hikayesi ile kalplere dokunacak…

BKM ile dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Koreli firma CJ Entertainment Turkey’in Türkiye’deki ilk ortak yapımı olan, yönetmenliği Andaç Haznedaroğlu’nun üstlendiği izleyenleri duygudan duyguya sürükleyecek film, 22 Aralık’ta vizyonda.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.