Acı Aşk’ın kadrosuna Asuman Dabak dahil oluyor

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk’ın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor.

ADANALI AŞÇI ELMAS

Pazar akşamları Show TV’de yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen Acı Aşk’ın 7’inci bölümü itibariyle dizinin kadrosuna katılan başarılı oyuncu Asuman Dabak, Adanlı aşçı Elmas rolünü canlandırıyor.

Başrollerinde Seçin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı’nın da bulunduğu Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.