ABD’de Fetullah Gülen protestosu

ABD’de Fetullah Gülen protestosu gerçekleşti. Pensilvanya’da Fetullah Gülen’in evinin önünde bir grup toplandı. İstanbul ve Ankara’da dün gerçekleşen darbe girişimleri sonrası, ABD’de Fetullah Gülen protestosu gerçekleşti. Pensilvanya’da Fetullah Gülen’in evinin önünde bir grup toplandı. Bu grup ellerinde megafonlarla anonslar yaparak bir bildirim okudu.

pensilvanya fethullah gulen

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Gülen’in iadesi için “ABD Başkanı’na sesleniyorum. Bu zatı ya deport edin ya bize verin demiştim. Ama dinletemedim. Şimdi buyrun, bu darbe girişiminden sonra tekrar sesleniyorum. Pensilvanya’daki bu zatı artık Türkiye’ye teslim edin. Eğer biz stratejik ortaksak o zaman ortağınızın bu talebini yerine getirin. Zira siz, bizden hangi teröristi istediyseniz biz teslim ettik, şimdi artık terör listemizin içerisinde yer alan bu zatı da bize teslim edin. ” açıklamasında bulunarak talepte bulunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.