60 yıla meydan okuyan Ayşegül Aldinç takipçilerini heyecanlandırdı

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Ayşegül Aldinç sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı.

Kariyerine şarkıcı olarak başlayan, sonrasında oyunculuktaki başarılarıyla öne çıkan Ayşegül Aldinç yaşıtlarının aksine sosyal medyayı çok daha faal olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

Geride bıraktığımız Eylül ayında 60 yaşına giren Ayşegül Aldinç, hesabından ‘Yazdan kalan’ notuyla bir paylaşımda bulundu.

Üzerinde göbeğini açıkta bırakan cesur bir kıyafetle objektiflere gülümseyen Aldinç’in bu karesi çok sayıda beğeni alırken şarkıcının yıllara meydan okuyan güzelliğine gelen yorumlar da dikkat çekti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.