52 yaşındaki Sertab Erener anne oluyor

Müzisyen Emre Kula ile sürpriz bir şekilde evlenen Sertab Erener’in Radikal kararlarının ardı arkası kesilmiyor… Demir Demirkan’la 18 yıllık beraberliği bittikten kısa bir süre sonra nikah masasına oturan 52 yaşındaki sanatçı, evlatlık edinme kararı aldı.

EVLAT EDİNECEK

Demirkan’la ilişki yaşadığı dönemde de evlat edinmek isteyen Sertab Erener, yıllar önce bir kez başvuruda bulunmuş ancak amacına ulaşamamıştı. Şimdi ise evli olduğu için evlatlık edinme işlemlerinin daha hızlı ilerleyeceğini öğrenen ünlü sanatçının, kimsesiz Türk bir bebeği evlat edinip annelik duygusunu tadacağı konuşuluyor.

“İLLA DOĞURMAK ŞART DEĞİL”

Sertab Erener, bir röportajında ‘evlat edinme’ ile ilgili şöyle demişti, “30-35 yaşlarında hormonal olarak ‘Ben bir doğurayım, çocuğum olsun’ isteği çok fazla oluyor. Ancak 35’ten sonra bu iç ses, gittikçe körelmeye ve yok olmaya başlıyor. Milyonlarca çocuk var. Bütün çocuklar bizim, ille bizim doğurduğumuz değil.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.