“4N1K”nın galasına fan izdihamı

Mayıs ayının en çok beklenen filmi “4N1K”nın galası yapıldı, fanlar galaya akın etti. 10 Mayıs Çarşamba günü Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşen gala, saatler öncesinden fanlar tarafından neredeyse istilaya uğradı. Sinemanın bulunduğu AVM erken saatlerden itibaren adeta fanların işgali altındaydı. Her oyuncu sinemaya girişinde yüzlerce hayranı tarafından çığlıklar ve alkışlarla karşılandı.

Wattpad üzerinde 30 milyonu aşan okuma sayısıyla hatırı sayılır bir rakama ulaşmasının ardından film olan 4N1K romanının genç yazarı Büşra Yılmaz ve oyuncular, sevenleriyle tezahüratlar eşliğinde buluştu.

blank

Filmi izlemeden önce kırmızı halı seramonisinde basın ile buluşan yönetmen Deniz Coşkun, yazar Büşra Yılmaz ve oyuncular Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek,Cemrehan Karakaş, Buse Narcı, Destina Başer, Munise Özlem Öztürk, Berke Bük, Murat Parasayar, Zeynep Oymak, Deniz Özerman ve Ümit Erdim yine yüzlerce fanın alkışları ve ıslıkları eşliğinde karşılandı. Vizyon heyecanı yaşayan oyuncular büyük bir coşkuyla filmlerini anlattı. Gözde Mutluer, 4N1K kitabının yazarı için “Büşra şahane bir kitap yazmış ve şahane bir şekilde uyarlandı sinemaya. Hiçbirimizin unutamayacağı bir film oldu” dedi.

Deniz Coşkun’un yönettiği filmin kadrosunda Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek,Cemrehan Karakaş, Buse Narcı, Destina Başer, Munise Özlem gibi gençlerin yakından takip ettiği isimler bulunuyor.

Yapımcılığını Fabrika Yapım’ın üstlendiği, birlikte büyüyen 1’i kız, 5 gencin kahkaha, dostluk, aşk ve macera dolu hikayesini konu alan 4N1K 12 Mayıs’ta sadece sinemalarda!

4N1K Fragman:

YouTube video

4N1K Son Feci Bisiklet Bu Kız Klibi

YouTube video

4N1K KONU:

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Hasan Denizyaran), Sinan (Cihan Şimşek), Gökhan (Sina Özer) ve Oğuz‘dan (Cemrehan Karakaş) oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur.

Bir gün,bu dünya gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızların dünyasına bir keşfe çıkarır… Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘Masal Prensi’ni, ya da ‘Gamzeli Kahraman’ı seçecektir.

OYUNCULAR:

YAPRAK: GÖZDE MUTLUER
ALİ: HASAN DENİZYARAN
BARIŞ: BURAK YÖRÜK
GÖKHAN: SİNA ÖZER
SİNAN: CİHAN ŞİMŞEK
OĞUZ: CEMREHAN KARAKAŞ
TUNA: BERKE BÜK
OYA: DENİZ ÖZERMAN
TANER: MURAT PARASAYAR
MÜDÜR: BÜLENT ALKIŞ
FİZİK HOCASI: ÜMİT ERDİM
BADE: BUSE NARCI
ECE: ZEYNEP OYMAK
MERVE: DESTİNA BAŞER
İREM: MUNİSE ÖZLEM ÖZTÜRK

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.