360, iki yeni programıyla gündüz kuşağına farklı bir soluk getiriyor

Çağla Şıkel ve Alişan ‘Her Şey Dahil’le Yeşim Salkım ise ‘Yeni Ben’ ile izleyiciyle buluşacak.

Birbirinden renkli gündüz kuşağı programlarıyla ekran izleyicisine eğlenceli dakikalar yaşatan 360 kanalı, yeni programlarıyla seyircilerin karşısına çıkıyor. Sabah kuşağının sevilen ikilisi Çağla Şıkel ile Alişan ‘Her Şey Dahil’le ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ise ‘Yeni Ben’ ile seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dopdolu içerikler

Şıkel ve Alişan ‘Her Şey Dâhil’ adlı programlarıyla hafta içi her sabah saat 09.00’da seyircilerle buluşarak eğlenceli bir yayına imza atacak. İkili, sağlıktan modaya, doğal yaşamdan hobilere, dekorasyondan, ev ekonomisine, lezzetli yemeklerden Türk ve dünya mutfağına kadar zengin içeriğiyle güne merhaba diyecek. Sevilen şarkıcı Yeşim Salkım ise ‘Yeni Ben’ programıyla saat 15.00’de seyircilerle buluşacak. Salkım, yayında kadınların sorunlarına empati yapıp, problemlere çareler arayacak.

alisan cagla sikel

yesim salkim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.