2018’e hangi ünlü isimler nerede nasıl girdi

Müzik dünyasının starları, 2018’i sahnede, sevenleriyle birlikte karşıladı. Şarkılarıyla izleyenleri mest etti. İstanbul, Antalya ve Kıbrıs gibi şehirlerde sahne alan ünlü isimlerin ortak dileği barış ve mutluluk oldu.

KIBRIS / 2 saatlik coşku

Tarkan, Elexus Hotel Resort&Spa’de konser verdi. Popçu konuklarını hem coşturdu hem de büyüledi. Geç saatlere kadar sahnede kalan Tarkan yaklaşık 2 saat boyunca izleyenlere en sevilen KIBRIS / Evlenmeden de mutluyuz!

Murat Boz ile Gülşen, 2018’e Kıbrıs Les Ambassadeurs Otel’in sahnesinde girdi. Boz evlilik soruları karşısında ‘’Biz Aslı (Enver) ile böyle mutluyuz. Ama evlilik kader kısmet işidir. Şimdilik planımızda olmasa da bir gün neden ben de baba olmayayım ki?” açıklamasını yaptı.

AFYON / Alo Necat!

Ebru Yaşar, yeni yılı Afyon May Thermal Resort Hotel’de karşıladı. Yaklaşık bin kişiye seslenerek sevenleriyle bol bol selfie çeken sanatçı, swarovski taşlı kostümüyle de göz doldurdu. şarkıcı, saat 00.00 olduğunda eşi Necat Gülseven’i sahneden telefonla arayarak yeni yılını kutladı.

ANTALYA / ALTIN KADIN

Bülent Ersoy, yılbaşı gecesi 115 bin TL’lik kıyafetiyle parladı. Royal Seginus Hotel’de konser veren Ersoy, baştan aşağıya altın renginde bir kostüm tercih etti. Ersoy, bu şaşaalı elbisesinin tüylerinin Paris’ten getirildiğini ve tek tek yapıştırıldığını söyledi.

İSTANBUL / Arabesk gecesi

Cengiz Kurtoğlu, Zara ve Kutsi, şarkılarıyla izleyenleri mest etti. Yeşilköy’de Wow Hotel’de sahne alan üç ünlü isim ‘Mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllar’ diledi.

ABANT / Bebek müjdesi

Abant’ta konser veren Nadide Sultan, hamile olduğunu açıkladı! Hakan Yonat’la evli olan şarkıcı “Yeni yıla anne olarak giriyorum” diyerek müjdeyi verdi.

KIBRIS / Fırtınalı giriş

Ebru Gündeş, 2018’e Kıbrıs’ta girdi. Cratos Premium Hotel sahnesinde muhteşem bir şovla bin 300 kişiyi mest eden Gündeş, saatler 24.00’ü gösterdiğinde ‘Fırtınalar’ şarkısını yorumladı. Sanatçı Oscar De La Renta imzalı mavi elbisesiyle ilgi odağı oldu.

İSTANBUL / Polemik yok!

Demet Akalın, 2018’de yeni kararlar aldı. Kalamış Marina’da sevenleriyle buluşan Akalın, artık polemikten uzak duracağını, sadece işine yoğunlaşacağını söyledi.

KIBRIS / Çocuk seneye

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Serdar Ortaç, yaklaşık bin 500 kişiye seslendi. Ortaç, çocuk sorularına “Önümüzdeki seneye” yanıtını verdi.

KIBRIS / Yeni yılda kırgınlıklarımı telafi edeceğim

Emel Sayın, 2018’deki projelerinden bahsetti. Kıbrıs Savoy Ottoman Otel’de sahne alan Sayın, türkü albüm çıkaracağını dile getirdi. Bülent Ersoy’la ‘diva’ krizi yaşayan ve araları bozulan Sayın, ”Hayatımda kırgınlıklar olabilir ama hep telafi yoluna giderim” diyerek Ersoy’a zeytin dalı uzattı.

İSTANBUL / Ajda 47 ise ben 30’uma bastım

Işın Karaca, küçük kızı Mia’yı kucağına alarak yeni yıl şarkılarını Florya Crowne Plaza’da söyledi. Saatler 24.00’ü gösterdiğinde kızına sımsıkı sarılan sanatçı, “Bir yaşıma daha girdim. Kaç oldun? diye sormayın. Çünkü Ajda Pekkan hâlâ 47’de ise ben 30’uma bastım’’ sözleriyle kahkayı bastı.

KIBRIS / Eski eşle düet

Aşkın Nur Yengi eski eşi Haluk Bilginer ve 11 yaşındaki kızları Nazlı’yla birlikte Kıbrıs’ta yeni yılı karşıladı. Girne Rocks Hotel’de sahneye çıkan Yengi, bir ara eski eşinin masasına giderek birlikte düet yaptı.

İSTANBUL / Hande izdihamı

Hande Yener, yeni yılı Pullman Otel’de karşılarken, 2 bin 800 kişilik salona 4 bin kişi gelince izdiham yaşandı. Günler öncesinden biletleri tükenen konsere girmek için misafirler metrelerce kuyruk oluşturdu.

KIBRIS / Aşk yok ki ayrılık olsun!

Les Ambassadeurs Hotel’de konser veren Hadise aşkını inkâr etti. Geçen ay Fransız sevgilisi manken Aurelien Muller’le görüntülenen ve ablası Hülya Açıkgöz tarafından ‘Birbirlerini tanıma aşamasındalar’ açıklaması yapılan Hadise, ‘’Ben hiçbir zaman onaylamadım ilişkimin olduğunu ki şimdi ayrıldı diyorsunuz’’ dedi.

GÜNAY / 25 yıldır hayal ettiği yerde!

Kenan Doğulu, 25 yıldır hayalini kurduğunu Günay Restoran’da konser verdi. Popçuyu eşi Beren Saat her zamanki gibi kulisten izledi.

KIBRIS / Mide ameliyatı olmaktan vazgeçti

Deniz Seki, uzun bir sürenin ardından yeni yıla sahnede şarkılarını söyleyerek girdi. Kıbrıs Malpas Otel’de sahne alan Seki, bu sene korktuğu için tüp mide ameliyatı olmayacağını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.