2016 yazına ‘Bağdat’ şarkısı damgasını vurdu

Kapalı devre müzik yayını konusunda profesyonel hizmet sunan SMG, bu yaz halka açık mekanlarda en çok çalınan Türkçe şarkıları belirledi. Ayla Çelik’in ‘Bağdat’ isimli şarkısı, listede birinciliği kaptırmadı.

Türkiye’de perakende mağazaları, restoranlar, kafeler, turistik mekanlar, spor ve sağlık merkezleri gibi 8 bin 500’e yakın halka açık noktada kapalı devre yasal müzik, anons ve reklam yayını hizmeti sunan SMG, bu yazın en popüler şarkılarını açıkladı.

Listenin zirvesinde Beyazıt Öztürk ile Ayla Çelik’in düetiyle büyük beğeni toplayan ‘Bağdat’ yer aldı.

Listede Ayla Çelik’i, Demet Akalın izledi. Dillere pelesenk olan ‘Pırlanta’ adlı şarkısıyla ikinci sırada yer alan Akalın’ı, uzun bir aradan sonra 6-Altı isimli yeni albümüyle hayranlarıyla buluşan Berksan’ın Arıza’sı izledi.

YouTube video

BU YAZIN EN POPÜLER 5 TÜRKÇE ŞARKISI

Ayla Çelik – Bağdat (MY DJ Remix)
Demet Akalın – Pırlanta
Berksan – Arıza
Gökhan Türkmen – Taş (Hakan Kabil Remix)
Ayşe Hatun Önal – Şeytan Tüyü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.