2. Ordu Komutanı ve Kurmay Başkanı gözaltında

2. Ordu Komutanı Orgeneral Huduti ile 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Angun gözaltına alındı.

FETÖ’nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde başlayan FETÖ’nün darbe girişimi dolayısıyla 2. Ordu Komutanlığında da gözaltılar oldu.

Operasyonda Orgeneral Huduti ile Tümgenerel Angun’un yanı sıra 2’si Tuğgeneral, 4’ü asker 10 kişi gözaltına alındı, darbeci askerlerden kurmay binbaşı Fatih Kılınç da ölü ele geçirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.