1AN TV’de “Bir de Bizden Dinleyin” magazin gündemine yön veriyor

1AN TV’nin izlenme rekorları kıran “Bir de Bizden Dinleyin” magazin programında Cem Aydınlı, Yeşim Erçetin, Gizem Özdilli ve Esra Sönmezer ile her gün çok farklı yorumlarıyla gündeme yön veriyorlar. Magazin klüslerinden haberleri ilk defa “Bir de Bizden Dinleyin” de açıklayan muhteşem dörtlü, farklı, neşeli, kıpır kıpır bir programla Türkiye’nin gündeminde bomba etkisi yaratıyorlar:

“Bir de Bizden Dinleyin” hafta içi her gün 23.00’da 1AN TV’de..

16.11.2016 Magazin Gündemi:

1- Ünlü tiyatrocu Behsat Uygur şaşırttı: Behsat Uygur Nişantaşı’nda yağmura yakalınınca kestane tezgahına sıgındı. Kestaneci bir ara işi çıkıp tezgahı terkedince, Behsat Uygur kestane pişirmeye başladı.

2-Dilber Ay’dan itiraf: Dilber Ay şarkıcı olmak isteyen kızını dövdüğünü itiraf etti.

3-Deniz Seki’den mektup: Türk pop müziğinin başarılı sanatcısı zor günlerini bir nebze de olsa hafifletmek için hayranlarına mektup yazdı.

4-Gökhan Özen evliliğini bitirme kararı aldı: Gökhan Özen ve Selen Sevigen boşanma kararı aldıklarını duyurdular. Gözlerden uzak bir evlilik süren ikilinin boşanma kararı, sosyal medyanın da gündemine oturdu. 6 yıllık evliliklerini sonlandıran çiftin boşanma haberi magazin kulislerinde bomba etkisi yarattı.

5-Mehmet Akif Alakurt 20 yaşındaki Nurseli Sarıkaya’ya gönlünü kaptırdı: Cansu Dere’yle başrolünü oynadığı ‘Sıla’ dizisiyle milyonları kendisine hayran bırakan Mehmet Akif Alakurt’un oyunculuğu bıraktığı ortaya çıktı. Brezilya’ya yerleşen Alakurt, ilk defa bir bayan ile görüntülendi.

6-Demet Şener: Tek gerçek “Aşk”: Demet Şener hala hayatta tek gerçek olan şeyin aşk olduğuynu iddia ediyor.

7-Didem Soydan inkar ediyor: Barcelonalı milli futbolcu Arda Turan’la bir gece kulübünde yakınlaştığı konuşulan manken Didem Soydan, eski manken Ebru Şallı arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktıktan sonra Arda Turan ile yakınlaştığını her yerde inkar etmeye başladı.

8-Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Okan Bayülgen’e sert tepki: Altın Kelebek Ödül töreninde Okan Bayülgen, Diriliş Ertuğrul dizisi ile dalga geçmiş, daha sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da devreye girerek “Torunlarım bile izliyor o diziyi. Beyefendi izlememiş n’olur? Diriliş’in yapımcısına söyledim; bu millet sizi bağrına bastı, onlar basmasa ne yazar” sözleriyle tepki göstermişti.

9-Emina Sandal’a kendi ülkesinde büyük tepki: Sırbistan doğumlu ve ülkesinde tanınmış bir şarkıcı olan Emina Sandal anadili Sırpça yerine ülkesinde İngilizce konuşunca kıyamet koptu. Sırbistan’da objektiflere yakalanan Emina “No, no” diyerek tepki verince, olay televizyon kanallarına taşındı. Anadili yerine İngilizce konuşması birçok kesim tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

https://www.youtube.com/watch?v=4CibavKwuSs

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.